Kalle Lund

Mitt namn är Kalle Lund och jag studerar grafisk design på Forsbergs Skola i Stockholm. Jag är noggrann, hårt arbetande och är passionerad oavsett vad det här jag tar mig för att göra, vilket syns i mina arbeten. Jag har en unik stil som jag hoppas och tror att folk blir inspirerad av samtidigt som jag själv är öppen och vill lära mig så mycket jag kan av alla jag träffar.
 

Typsnitt har för mig har väldigt stort inflytande på min design och jag har därför lagt mycket tid på att rita mina egna typsnitt, lettering och bygga identiteter. Andra saker de flesta inte tar sig tiden att göra är att lära sig jonglera med fem bollar eller brygga sin egen öl. Det är ett bra exempel på mitt tålamod och min drivkraft av att lägga tid på saker jag tycker är intressant och brinner för. 

EXPERIENCE

2020 —

ART DIRECTOR AT HOUSE OF RADON
 

2017 — 2020

DESIGNER AT HOUSE OF RADON
 

2016

INTERNSHIP AT LANDOR, HAMBURG

 

2016
INTERNSHIP AT BAS BRAND IDENTITY

 

2015 — 2017
FORSBERGS SCHOOL OF ADVERTISING AND DESIGN

ABOUT

AFTER GRADUATING WITH A DEGREE IN GRAPHIC DESIGN AND COMMUNICATION AT FORSBERG SCHOOL OF DESIGN AND COMPLETING INTERNSHIPS IN SWEDEN AND GERMANY, I SETTLED IN AS A DESIGNER AT HOUSE OF RADON. OVER THE PAST THREE YEARS, I HAVE LENT MY EYES TO A RANGE OF PROJECTS FOR GLOBAL CLIENTS, INCLUDING ERICSSON, UBER, ELECTROLUX, AEG AND LUFTHANSA. 

CONTACT

+46 (0) 70 05 22 860
KALLE-LUND(AT)HOTMAIL.COM
STOCKHOLM, SWEDEN

©2020