Process your thoughts

Poster Design
Lettering
Photography
Photo manupulation
Konceptual

Tankesmedjan är ett radioprogram i P3 där programledarna väljer ett aktuellt ämne eller problem, som de sedan bryter ner och försöker angripa på så många sätt som möjligt för att komma fram till en lösning.

Med min design vill jag illustrera processen då programledarna har en frågeställning, som de sedan bearbetar för att till slut komma fram till en lösning. Det här är självklart ingenting som är en rak linje från A till B, utan det är en process som tar lång tid och kräver mycket arbete innan man kommer fram till det man är ute efter. 

 

När jag skulle ta fram den här postern för tävlingen "Hur ser radio ut", som Radiotjänst anordnade ville jag föra en typografisk poster. Tanken var att visa hur bra resultatet kan bli om man arbetar med sina händer och jag ställde ifrån mig datorn ett tag. För att illustrera deras konversation använde jag mig utav 90 nålar och fem meter snöre.

EXPERIENCE

2020 —

ART DIRECTOR AT HOUSE OF RADON
 

2017 — 2020

DESIGNER AT HOUSE OF RADON
 

2016

INTERNSHIP AT LANDOR, HAMBURG

 

2016
INTERNSHIP AT BAS BRAND IDENTITY

 

2015 — 2017
FORSBERGS SCHOOL OF ADVERTISING AND DESIGN

ABOUT

AFTER GRADUATING WITH A DEGREE IN GRAPHIC DESIGN AND COMMUNICATION AT FORSBERG SCHOOL OF DESIGN AND COMPLETING INTERNSHIPS IN SWEDEN AND GERMANY, I SETTLED IN AS A DESIGNER AT HOUSE OF RADON. OVER THE PAST THREE YEARS, I HAVE LENT MY EYES TO A RANGE OF PROJECTS FOR GLOBAL CLIENTS, INCLUDING ERICSSON, UBER, ELECTROLUX, AEG AND LUFTHANSA. 

CONTACT

+46 (0) 70 05 22 860
KALLE-LUND(AT)HOTMAIL.COM
STOCKHOLM, SWEDEN

©2020